De mensen

De mensen

 

Het team van CCworks bestaat uit academisch geschoolde collega’s, met een langjarig en uitgebreid track record in het management van issues in diverse bedrijfstakken. Het werk wordt nagenoeg altijd op de achtergrond verricht, met passie en kwaliteit, sec ter ondersteuning van de klant.

 

Bas RutgersManaging partner drs. Bas Rutgers MCC (1958) verdiende zijn sporen in issuemanagement, crisismanagement, woordvoering en public affairs als Corporate Director Communication en/of Marketing bij toonaangevende bedrijven als Nuon, Nederlandse Spoorwegen, Vedior, Nationale-Nederlanden en Vopak. Hij gaf daarbij sturing aan alle communicatiedisciplines (marketingcommunicatie, branding, corporate communicatie, issuemanagement, public affairs,interne communicatie, mediarelaties/woordvoering, crisiscommunicatie, verandercommunicatie, investor relations enz.). Dit gebeurde in zowel een nationale als internationale setting, en bij al dan niet een beursnotering.

 

Belangrijke issues/crises waarbij hij direct betrokken was, zijn onder meer een aantal grote leveringsverstoringen, het trajectgebonden inzetten van treinmachinisten (‘het rondje rond de kerk’), het met een conflict vertrekken van diverse topbestuurders (in zowel de Raad van Bestuur als de Raad van Commissarissen), een aantal wetgevingstrajecten, enkele vijandige overnames, de ‘woekerpolis’ affaire, een natuurramp met verwijtbare schade, een aantal langlopende juridische geschillen, veiligheidsproblemen met fatale incidenten enz. Hij studeerde Nederlandse taal- en letterkunde en tevens International Corporate Communications.